Skrivesmurfen

 

Sånn er jeg

 

 

 

 

 

 

         Send e-post:

ragni@skrivesmurfen.no

Etter å ha blitt overtallig i Posten etter 24 år, er jeg nå delvis ufør og har startet  mitt eget lille foretak, som jeg håper kan gi litt utkomme.
Jeg bor i utkanten av Arendal og trives godt med sambo, hund og båt. Av interesser utenom skriving kan nevnes korsang og kryssordløsing. Skriving har alltid vært min store hobby, og det har etter hvert blitt en del oppdrag på den fronten. Mest sanger, men også taler, prologer o.a. Som festdeltaker har jeg mangt et ”telegram” på samvittigheten, forfattet på alt fra medbrakt blokk til servietter og papirduker. 
Når det gjelder kryssord, leverer jeg fast til  Agderposten, Tvedestrandsposten og Arendals Tidende ( hver uke ),   ÅmliAvisa ( en gang i måneden ), Trafikkskaddes Magasin (10 ganger i året ), Bydelsmagasinet Laksevåg ( 5 ganger i året ) og Bondevennen ( 2 ganger i året ). De to siste har både voksen– og barnekryssord.   Andre oppdragsgivere: Lokalaviser i Oslo,  Østfold helseforetak,  BB-senteret Årnes og Lillehammermagasinet.
Det med å lage personlige ”gavekryssord”  har blitt en stor suksess.  Mottakerne har vært ”helt i hundre”  og det er jo en god tilbakemelding.  Alle eksemplarene er nummerert og signert.
 Se for øvrig eksempler på arbeidene mine på de aktuelle sidene.
 
 

 

 

Kontakt meg på   E-post:

 

  ragni@skrivesmurfen.no

 

Telefon: 37 08 66 48                Mobil:     95 80 92 72